Logotip de Adolescents.cat

Altres maneres poc conegudes d’arribar a l’orgasme

per Redacció, el 19 de juliol de 2024 a les 21:30

En l'àmbit sexual, sovint es parla de les formes més comunes per arribar a l'orgasme, com la masturbació o les relacions sexuals amb penetració. Tanmateix, la sexualitat humana és molt més diversa i complexa del que sovint ens pensem. 

És important entendre que hi ha moltes maneres diferents d'experimentar el plaer sexual. Aprendre sobre aquestes alternatives no només enriqueix el coneixement personal, sinó que també fomenta una actitud positiva i respectuosa envers el propi cos i el dels altres. Des de ‘Platanomelón’ donen algunes idees de maneres poc conegudes per arribar a l’orgasme, i és que existeixen infinites formes d’arribar a l’orgasme.


L’anus. El 35% de les dones cis afirma sentir plaer amb la penetració oral. Si és el primer cop que ho fas, pots intentar fer un massatge amb els dits o la llengua i sobretot utilitzar lubricants.

Les orelles. Aquesta part del cos és summament erògena i susceptible, per això carícies en aquesta zona amb la llengua o els dits pot ser suficient per arribar a un orgasme.


El coll. Una de les zones que acumula més tensió i estrès, però que alhora pot ser tota una font de plaer si s’estimula correctament. Fer petons i succionar suaument pot ser una bona idea.

Els pits. Aquesta part potser és més coneguda. Quan estimulem els pits, s’activen les mateixes àrees del cervell que quan ho fem amb els genitals. Des de ‘Platanomelón’ recomanen moviments en espiral i pessigar al gust amb molta cura.

Els peus. Són una de les parts més sensibles del cos i reuneix moltes terminacions nervioses, de manera que si els estimules pot ser inoblidable.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: