Logotip de Adolescents.cat

Jessica Goicoechea i Marc Bartra trenquen després de dos anys de relació

per Redacció, el 18 de juliol de 2024 a les 16:00

Després d’algunes crisis, sembla que aquesta és la definitiva. Marc Bartra i Jessica Goicoechea han trencat. 

La parella havia passat per algunes crisis dins la seva relació i, de fet, s’havia parlat de ruptura en altres ocasions, però sembla que aquesta és la definitiva. Ha estat el tiktoker Abel Planelles que donava la notícia i deia que l’entorn de la parella li ha confirmat la ruptura.


Segons indica, la parella ho hauria deixat de manera amistosa, sense cap mena de mal rotllo i que aquest cop sí que és la definitiva. “Un detall que ha demostrat que no han acabat gaire malament és que de moment no s’han deixat de seguir a Instagram i ell explica que sí que ho van fer anteriorment en altres crisis que havien tingut abans”, diu el tiktoker. “Mai no se sap si pot haver-hi una segona oportunitat o una tercera, però ara mateix la relació entre el futbolista i la influencer estaria trencada”, indica.

No s’han explicat els motius concrets de la ruptura, però molta gent ja s’ho esperava. De moment, cap dels dos no ha comunicat res al respecte i tampoc han confirmat la notícia. El temps dirà doncs si és un rumor o si es confirma la ruptura.


@abelplanelles

Goicoecheaa y Marc Bartra rompen💔

♬ Como Si No Importara - Emilia & Duki

La model i el futbolista feia dos anys i mig que sortien junts. De fet, la seva relació es va confirmar per error. Bartra va publicar sense voler un vídeo on apareixien junts fent-li un petó. Tothom es preguntava qui era la noia, fins que van descobrir que era Goicoecha i des de llavors la parella va intentar portar la seva relació de manera privada, però de tant en tant apareixien en alguns esdeveniments junts.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: