Logotip de Adolescents.cat

Rosalía i Frank Ocean, enxampats sopant junts per Los Angeles

per Redacció, el 18 de juliol de 2024 a les 12:00

Si fa uns dies les imatges de la cantant Rosalía passejant per Los Angeles amb l’actor Jeremy Allen White revifaven els rumors de la seva possible relació, ara apareix una tercera persona a l’equació.

La cantant catalana ha estat enxampada sopant juntament amb el també cantant Frank Ocean. Tots dos han estat fotografiats a Los Angeles en un restaurant, on se’ls veu molt junts, somrient i passant una bona estona mentre comparteixen un sopar.


Els dos cantants sempre han mantingut una relació que ha despertat curiositat als seus fans, i aquest darrer sopar no ha estat l’excepció.

De fet, la relació entre tots dos sempre ha estat un tema de conversació, sobretot des que la catalana va confessar en una entrevista amb Billaboard que Ocean era el seu ‘celebrity crush’. Des de llavors, el seu vincle ha estat exposat a moltes especulacions alimentades per les seves aparicions públiques junts i la seva esperada col·laboració musical que mai ha sortit a la llum.


Ara, tots aquests rumors s’han revifat després que els paparazzis els hagin enxampats menjant junts i les fotografies ja han volat a través de les xarxes socials.

La seva relació, d’amistat o no, sempre ha estat molt comentada. La cantant catalana, però, va ser capturada la setmana passada a Los Angeles amb Jeremy Allen White. No se’ls veia des del desembre, fet pel qual molts sostenien que ja havien trencat i cada un havia passat pàgina.
Totes dues apareixien somrients i parlant de manera distesa, tot i que cap de les fotografies els mostrava donant-se la mà, abraçats o fent-se un petó, com era habitual.

Amb tot, els fans de la catalana estan dividits. Alguns es mostren emocionats davant de la possible relació entre els dos cantants, mentre que d’altres celebren que Rosalía hagi tornat amb l’actor Jeremy Allen White.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: