Logotip de Adolescents.cat

IlloJuan i Masi trenquen la seva relació: el motiu de la seva ruptura

per Redacció, el 18 de juliol de 2024 a les 11:00

És una de les parelles més famoses del món dels streamers i la notícia ha sorprès a tothom. L’streamer IlloJuan i la presentadora i actriu Masi han anunciat la seva ruptura després de set anys de relació.

Tots dos ho han explicat amb un vídeo a YouTube. “Papa i mama s’han separat”, deien tots dos per intentar treure ferro a una situació molt complicada i on se’ls veu molt nerviosos. De fet, aquesta era una broma que ells dos tenien, ja que per a molts dels seus seguidors eren els pares d’Internet.


“María Isabel i jo ja no estem junts, des de fa ja un temps. Hem de seguir endavant, la vida segueix. Les relacions s’uneixen i es trenquen i no passa res”, deia l’streamer.

Però, quins són els motius de la seva ruptura? Tots dos han explicat que la vida els ha portat per camins diferents. “Nosaltres creiem que en algun moment els nostres camins es creuarien, però la realitat és que no té pinta que això passi. La vida molts cops no és justa”, explicaven.


I és que la parella han portat una relació a distància durant molt de temps perquè el treball d’ella com a actriu i presentadora ha fet que passés molt de temps a Madrid. Ell, per la seva banda, explica que no amb la seva feina no s’ha de moure de Màlaga.
Els rumors que circulen per Twitter asseguren que Masi volia traslladar-se a Madrid per seguir amb la seva carrera, però IlloJuan no estaria d’acord amb això. 

“No us preocupeu per nosaltres, som persones que estem molt ben rodejats. Hem de saber acceptar-ho i continuar amb la vida, amb l’avantatge de què ens estimem molt”, comunica IlloJuan als seus seguidors. 

Finalment, tots dos han demanat respecte i que no facin un gra massa del tema: “Ara sortirà molta merda. Després de tot això, ara necessito uns dies”, explicava IlloJuan tot anunciant que estarà un temps sense fer directes a Twitch. “Ara mateix necessito acabar moltes coses de la meva vida, són molts anys, molts moments compartits i s’han de fer algunes gestions”, afegia.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: