Logotip de Adolescents.cat

Els millors cinemes a l’aire lliure de Barcelona per a l’estiu

per Redacció, el 19 de juliol de 2024 a les 22:00

Barcelona es transforma en un paradís per als amants del cinema a l'estiu. Amb el bon temps, la ciutat ofereix diverses opcions per gaudir de les millors pel·lícules a l'aire lliure. Si vols passar una nit màgica sota les estrelles, no et perdis aquesta guia dels millors cinemes a l'aire lliure de la ciutat.

Pantalla Barcelona

Organitzat per l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), arriba una nova edició d’estiu del circuit Pantalla Barcelona a la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona. Té lloc del 25 de juny al 26 de juliol i es fan més de quaranta projeccions a l’aire lliure a cerres, places o parcs de Barcelona. La selecció de pel·lícules va des de films d’animació per a tots els públics com Tadeo Jones, comèdies com Loli Tormenta o Te estoy amando localmente, drames com 20.000 especies de abejas, Las buenas compañías, Suro o Vasil i, fins i tot, thrillers com Upon Entry. 


Sala Montjuïc

Un any més torna el cinema a la muntanya de Montjuïc. La proposta, impulsada per l’Associació Cultural MODIband, s’ha convertit en una tradició. Les projeccions tenen lloc al Fossat de Santa Eulàlia, que rodeja el Castell de Montjuïc i se celebra des del 28 de juny al 2 d’agost.

Cinema lliure a la platja

Hi ha millor pla que veure una pel·lícula de nit a la platja? Doncs així ho pots fer amb el Cinema Lliure a la Platja de la platja de Sant Sebastià, a la Barceloneta. Pots gaudir de pel·lícules com Pulp Fiction o La guerra de les galàxies, entre d’altres. Les projeccions tenen lloc del 30 de juny al 10 d’agost.


Cine al Pavelló Mies van der Rohe: ‘Cicle Pantalla Pavelló’

Aquest cicle de projeccions es fa directament sobre el Pavelló Mies van der Rohe. De fet, les pel·lícules es podran projectar sobre una de les parets de pedra del pavelló. El Cicle Pantalla Pavelló exhibeix un film cada mes amb l'arquitectura com a fil conductor. 

Cinema fora de lloc

Al llarg dels mesos de maig, juny i juliol tindran lloc cinc projeccions a l’aire lliure a diferents places dels districtes de Ciutat Vella, Gràcia i Nou Barris. En aquesta programació,  es projectaran les peces guanyadores de Cortos en femenino 2023, convocatòria anual de curtmetratges dirigits per dones que organitza TRAMA. 

Projeccions al Park Güell

Probablement, un dels espais més bonics i especials on veure una pel·lícula. A l’estiu aquest espai es converteix en una sala de cinema amb projeccions per passar l’estona i on Barcelona és l’escenari principal. Es fa de juny a agost i és gratuït, però cal una reserva.

Cinema a la fresca al Canòdrom

Del 5 al 26 de juliol, l’antic recinte dedicat a les carreres de gossos, es converteix en un espai amb una gran pantalla on es projecta cine de fantasia, ciència-ficció i amb voluntat de transformació social.  Les projeccions tenen lloc durant el mes de juliol.

Mecal Air, curtmetratges a l’aire lliure

El Mecal Air ha presentat una programació amb els millors curtmetratges tant de l’escena nacional com internacional que es projecten de manera gratuïta. Té lloc als Jardins del Clot i Parc Elisava tots els divendres de juliol a setembre.

Les Cosmonits del CosmoCaixa

Divulgar la ciència a través del cinema. Aquest és l’objectiu de les projeccions que s’organitzen des del CosmoCaixa. A més, aquesta opció no només inclou el visionat de la pel·lícula sinó també una visita al museu i un concert privat.

El cinema dels centres cívics

A la Casa del Rellotge o a les Cotxeres de Sants, són algunes de les opcions on pots gaudir de durant l’estiu. I és que bona part dels centres cívics i altres entitats veïnals de Barcelona organitzen durant l’estiu els seus propis cinemes a la fresca.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: