Logotip de Adolescents.cat

Morad torna a la presó: compleix condemna per un delicte de trànsit

per Redacció, el 17 de juliol de 2024 a les 17:00

El raper de l’Hospitalet de Llobregat ha tornat a la presó de Can Brians. El jutjat de vigilància penitenciària ha revocat el tercer grau que se li va concedir a principis de juny, és a dir ha perdut la condició de semillibertat que tenia fins ara.

Per què és a presó? Morad està complint des de l’abril passat una condemna de sis mesos per un delicte de trànsit. Concretament, és per conduir sense carnet: va ser el juny de 2022 quan el van detenir al Prat de Llobregat per conducció temerària.


Els Mossos el van detectar a l’Hospitalet de Llobregat i van intentar interceptar-lo, però va fugir i finalment el van detenir al Prat. Llavors el van acusar de conduir de manera perillosa i temerària, de no tenir carnet i de desobediència a l’autoritat, i va quedar en llibertat amb càrrecs.

Segons ha avançat ElCaso, el cantant ha perdut la condició de semillibertat sense possibilitat d’abandonar la presó durant el dia i els caps de setmana.


Altres condemnes

El cantant té altres problemes amb la policia i amb el sistema judicial. A finals de febrer va acceptar una pena de dos anys de presó pels incidents que van tenir lloc durant la gravació d’un videoclip l’any 2021 a l’Hospitalet de Llobregat.
Llavors es va afirmar que no hauria d’entrar a la presó si no reincidia en els pròxims dos anys, però finalment ha estat un altre procés previ que l’ha dit a complir condemna a la presó.

A més, el cantant té prohibit per decisió judicial, entrar al barri de la Florida, on s’ha criat i lloc habitual dels seus rodatges, per haver incitat en més d’una ocasió a desordres públics.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: