Logotip de Adolescents.cat

Què passa amb la Shakira? Allau de crítiques per la seva última actuació

per Redacció, el 17 de juliol de 2024 a les 12:00

Aquest cap de setmana es va jugar la final de la Copa Amèrica entre l’Argentina i Colòmbia. Els dos equips es van enfrontar en un partit que va acabar amb la victòria de l’Argentina per 1 gol a 0. 

La cita esportiva va estar acompanyada per l’actuació de la cantant Shakira al Hard Rock Miami. La cantant colombiana havia d’amenitzar la mitja part i ho va fer amb un xou que no va acabar d’agradar a tothom. 


Per primer cop en la història del torneig, la mitja part es va amenitzar amb una actuació musical, com si fos la Superbowl. Shakira va ser l’encarregada de fer-ho, amb una pausa que es va allargar dels 15 als 26 minuts a causa de l’espectacle d’uns 8 minuts, on la cantant va interpretar els seus grans èxit.
Les critiques, però, van arribar per diversos motius. Primer perquè alguns aficionats i professionals no estaven massa a favor que aquesta pausa s’allargués. I és que a causa del muntatge i desmuntatge, s’hi van afegir gairebé 12 minuts més. Segons alguns aficionats això trencava i perjudicava el ritme de la final.


De fet, el mateix entrenador de Colòmbia mostrava el seu desacord amb la modalitat al temps de descans. 

A més, el xou no va deixar molt bon gust de boca als assistents, ja que feia la sensació que era playback i que només movia els llavis per damunt de la música pregravada. La cantant, de fet, no ho va dissimular gaire bé i això ha fet que molts s’hagin queixat públicament. 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: