Logotip de Adolescents.cat

Dulceida, indignada amb els comentaris dels seus amics sobre l’embaràs: “No m’has de dir això”

per Redacció, el 16 de juliol de 2024 a les 17:00

Des que van anunciar que esperen una filla, Dulceida i Alba Paul, no han parat de rebre comentaris sobre el seu embaràs. La creadora de contingut, Dulceida, ho ha confessat en moltes ocasions a través de les xarxes socials, però ara, en el podcast de la seva amiga Laura Escanes, han explicat que també reben critiques per part d’amics i amigues seves.

“Us heu sentit jutjades en algun moment pel vostre entorn?”, preguntava la influencer Laura Escanes. “Jo, una mica”, responia durament Dulceida. La influencer explicava que des que està embarassada sent com tothom li dona consells o la jutja en cada decisió que pren: “M’ha passat fins i tot amb el nom. Dubtàvem entre Àlex i Aria i la gent em deia: “però com li posaràs Aria, si així es diu el meu gat” o “Àlex, és nom de noia””, explica Dulceida.


“Em fa gràcia perquè alhora són amics i amigues meves, però no m’has de dir això”, assegura indignada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Escanes (@lauraescanes)


En aquesta ocasió la parella parla de les crítiques o comentaris que reben del seu entorn més proper, però també expliquen els atacs diaris que tenen a través de les xarxes socials. “Ara, amb la maternitat, rebem comentaris cada dia. La més típica és: “i el pare?””, explica Dulceida. “Hi ha molt de hate perquè potser l’embaràs d’aquesta manera no està molt exposat. Ens mengem molt de hate, però alhora és una manera de donar visibilitat a aquesta forma de ser mare i si podem ser uns altaveus d’això, genial”, afegeix Alba Paul.
“Jo no em sento referent de res perquè és una cosa que em fa molta por, però al final o som” comenta, Dulceida.

La influencer catalana també ha parlat sobre com porta l’embaràs amb la seva feina i ha admès que ho tenia romantitzat. “En el meu cap l’embaràs era un somni i una cosa increïble, òbviament és el millor que m’ha passat en la vida perquè tindré una filla, però alhora em fa la sensació que ho tenia molt romantitzat. Se’m fa pesat, tinc un ambient molt actiu i ho passo malament”, confessa Dulceida.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: