Logotip de Adolescents.cat

El divertit moment de Cucurella a la celebració de l’Eurocopa: canta i balla la seva cançó viral

per Redacció, el 16 de juliol de 2024 a les 16:00

La victòria de la selecció espanyola a l’Eurocopa s’ha celebrat aquest dilluns a Madrid i això ha deixat moments molt virals. Al matí ho han celebrat amb les autoritats i a la tarda ho han fet amb l’afició. El dia ha acabat amb la cloenda de l’acte a la plaça Cibeles de Madrid.

El cert és que el torneig ha portat moltes sorpreses pel que fa a jugadors i un d’ells ha estat el de Marc Cucurella. El jugador va ser inclús criticat per alguns, però el seu nivell en el lateral esquerre ha estat molt ben valorat al llarg dels partits.


No només ha estat una revelació en el marc futbolístic, i és que quan els mitjans preguntaven als jugadors de l’equip qui era el més divertit o que més els havia sorprès, tots coincidien: “Marc Cucurella”. 

Després de la celebració d’aquest dilluns, s'entén tot. El show del futbolista va començar al matí quan va sorprendre amb un pentinat divertit amb trenes, a mesura que passaven les hores i dalt de l’autobús se’l va veure feliç, ballant, fent bromes i sense parar de ballar en cap moment.


Un cop van arribar a l’escenari, el seu company Álvaro Morata el va presentar i la gent va embogir completament. La seva entrada va ser divertida, però el moment que s’ha fet viral ha estat quan ha cantat la seva cançó més viral de TikTok

I és que durant el torneig s’ha viralitzat la cançó d’un jove tiktoker, Adri Navarro, que té un pentinat semblant al del futbolista. El jove va traduir al castellà el divertit càntic que els aficionats del Chelsea, equip on juga Cucurella, van dedicar al futbolista.
“Cucu-Cucurella es menja una paella, Cucu-Cucurella es pren una estrella…”, diu la cançó que s’ha fet famosa. La lletra fa referència a símbols tradicionalment associats a Espanya, com ara la paella o la cervesa. A més, assenyala els “enormes” cabells de Cucurella.

De fet, no és el primer cop que el futbolista català es veu “obligat” a cantar aquest tema davant d’algú. I és que durant el sopar que van fer els jugadors després de guanyar l’Eurocopa, Cucurella va pujar damunt la taula per cantar i ballar la cançó viral de TikTok.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: