Logotip de Adolescents.cat

Harry Styles reapareix per sorpresa dalt d’un escenari després d’un any

per Redacció, el 16 de juliol de 2024 a les 12:00

El cantant britànic va pujar dalt d’un escenari per últim cop el juliol de 2023 en el seu concert a Itàlia, des de llavors ha passat quasi un any en el qual l’artista ha estat completament allunyat del focus mediàtic.

Quan va acabar la gira ‘Love Tour 2023’, ja va anunciar que es prendria un llarg temps de descans. Ara, se l’ha tornat a veure en un escenari, però no com els seus seguidors esperaven. Ha estat com a convidat especial sorpresa en els BTS Hyde Park de Londres juntament amb la cantant Stevie Nicks. Aquest espectacle reuneix anualment al parc londinenc les estrelles locals més grans. Doncs bé, allà ha interpretat una cançó amb la cantant per retre homenatge a Christine McVie.



"Li vaig demanar a Harry que fes això. Sempre és dur demanar-li a algú que vingui i canti la cançó amb tu quan estàs cantant sobre el teu millor amic que va morir tan sobtadament i tan tristament" va explicar la cantant anglesa als milers d'aficionats que s'amuntegaven davant a l'escenari. Aquestes poques desenes de milers de seguidors van poder gaudir d'una versió única de Landslide.

Tots dos intèrprets compartien una profunda relació amb la tristament morta artista. De fet, Harry Styles ja havia cantat el tema Songbirds, el desembre del 2022 durant un dels seus concerts a Xile. 


Pel que fa als projectes del cantant, no hi ha cap informació al respecte. Aquesta aparició, però, ha alegrat als fans de l’ex de One Direction. Perquè l'espera durant els últims 365 dies s'ha fet massa llarga i ja volen gaudir amb el successor de Harry's house, disc que va suposar una catarsi gairebé completa per a l'ex One Direction.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: