Logotip de Adolescents.cat

Així ha estat la boda de la família més rica de l’Índia: famosos, joies i molts vestits

per Redacció, el 15 de juliol de 2024 a les 17:00

El casament de l’home més ric de l’Índia ha tingut lloc aquest cap de setmana amb un llistat de convidats ple de famosos, entre els quals celebritats de Hollywood, líders empresarials mundials i polítics. 

Tothom parla d’aquesta luxosa boda entre Mukesh Ambani Anant i Radhika Merchant. Tots dos tenen 29 anys i s’han casat aquest cap de setmana a Bombai després de diversos mesos amb celebracions prèvies al gran cap de setmana.


La festa de divendres a la nit va comptar amb la presència de celebritats com Kim Kardashian, l’actor John Cena, el cantant Nick Jonas, l’actriu Priyanka Chopra o el cantant Luis Fonsi. També hi ha hagut lloc per polítics com els ex primers ministres britànics Tony Blair i Boris Jhonson, entre moltes altres personalitats. Kim Kardashian, de fet, va compartir imatges a Instagram en què se la veu amb la seva germana Khloé preparant-se per la festa amb uns vestits tradicionals i joies.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida por Kim Kardashian (@kimkardashian)


La família fa mesos que es prepara per a aquesta celebració, que han fet coincidir amb la carta astral de tots dos. Un casament que ha batut els rècords i que s’estima que ha tingut un cost de 600 milions de dòlars, s’ha coronat ja com el casament més car del segle i potser de la història.
La cerimònia ha tingut lloc en la residència Antilia, a Bombai. El pare del nòvio va demanar aquesta construcció, que es considera la propietat privada més cara del món. Alguns mitjans comenten que van regalar als convidats més propers uns exclusius rellotges valorats en uns 180.000 dòlars.

Abans del casament aquest cap de setmana han tingut lloc altres festes prèvies entre les quals  va participar el cantant Justin Bieber, qui va fer un show privat a canvi de 10 milions de dòlars. I és que aquestes celebracions van començar el març passat i entre els assistents hi figuraven el fundador de Facebook, Mark Zuckerberg o la filla de l'expresident dels Estats Units, Donald Trump.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: