Logotip de Adolescents.cat

Lamine Yamal celebra el títol de l’Eurocopa amb una noia misteriosa: qui és?

per Redacció, el 15 de juliol de 2024 a les 16:00



Lamine Yamal s’ha convertit en les darreres setmanes en el focus de moltes notícies pel seu destacat paper a l’Eurocopa. El jove de Mataró amb només 17 anys s’ha emportat el premi a millor jugador jove del torneig i ha estat un dels més aclamats.

Aquest diumenge la selecció espanyola aconseguia el títol de campiona a l’Eurocopa 2024. Un premi que li va fer especial il·lusió al maresmenc, i és que ha estat uns dels responsables perquè la selecció hagi arribat a la final, després del seu gol contra França a les semifinals.

El jove celebrava doncs aquest diumenge el premi amb la seva família, però també hi havia una noia que ha fet saltar totes les alarmes de la premsa rosa. Es tracta de la seva suposada nòvia, Álex Padilla, una jove de Barcelona.
En moltes ocasions s’ha rumorejat sobre la vida amorosa del jugador, però ell ho ha portat amb molta discreció. Padilla, doncs, va saltar al camp de futbols per celebrar amb Lamine la victòria de la selecció espanyola i les fotografies d’ells dos junts s’han viralitzat.

Els primers rumors sobre aquesta història d'amor van sorgir quan el periodista Javier Hoyos va revelar l'existència de la jove en un vídeo al qual la mateixa Padilla va donar un “m'agrada”, cosa que ell va interpretar com una confirmació del que s'estava explicant.

Fins ara, ni Yamal ni la seva presumpta xicota s'han pronunciat sobre la seva relació; i donada la seva discreció fins ara, no sembla que ho facin en un futur proper. Ara bé, ella és una de les dues persones que ell segueix a TikTok i, des d'aleshores, els seguidors de Padilla s'han multiplicat.

@javihoyosmartinez Lamine Yamal posa junto a su novia Alex Padilla tras ganar la #eurocopa #lamineyamal #alexpadilla#greenscreen ♬ Potra Salvaje REMIX (Sped Up) - Isabel Aaiún

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: