Logotip de Adolescents.cat

Anuel ataca Ibai Llanos després de ‘La Velada’: “Em va voler sabotejar”

per Redacció, el 15 de juliol de 2024 a les 12:00


El cantant Anuel AA va ser un dels artistes que va cantar aquest cap de setmana a ‘La Velada del Año 4’, organitzada per l’streamer Ibai Llanos.


La seva actuació era la que posava el punt final a l’esdeveniment i ha estat una de les més polèmiques. El cantant, que apareixia com l’estrella de la nit i cap de cartell, va arribar més d’una hora tard i l’actuació no va estar a l'altura del que tots esperaven. A banda d’arribar tard, el cantant només va fer vuit minuts d’actuació i va cantar tres cançons. A més, sembla que per un problema tècnic, el so va fallar en un moment de l’actuació i l’artista es va quedar sense suport i es va escoltar la seva veu real.

Finalment, el cantant va marxar de l’escenari, però ho va fer entre els crits de decepció dels que estaven allà presents. Anuel AA es va disculpar dient que hi havia “un problema” que l’havia impedit “fer un show digne”.
Al moment les xarxes es van fer ressò de la pèssima actuació del cantant i això va fer que Ibai Llanos respongués a través d’X: “Us compensaré”, deia l’streamer.

El tema no s’ha quedat aquí i l’artista s’ha volgut defensar atacant a Ibai Llanos: “L’Ibai aquest, el ‘rascabicho aquest’, estava fent acudits amb el meu nom abans que jo sortís. Només vaig arribar cinc minuts tard”, deia en un vídeo directe a xarxes socials.
“No van deixar que el meu DJ estigués amb mi en el show. No van deixar que el meu enginyer fes la meva veu”, denunciava. “Aquella no és la meva veu, aquells ‘cabrons’ ho controlaven tot. Em van voler sabotejar tot el concert”, indica el cantant.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: