Logotip de Adolescents.cat

Rosalía i Jeremy Allen White, junts per Los Angeles: es confirma la relació?

per Redacció, el 15 de juliol de 2024 a les 11:00


Des de ja fa uns mesos, la cantant Rosalía i l’actor Jeremy Allen White han protagonitzat molts titulars després d’unes imatges on se’ls veia junts, fent-se petons i abraçades. De fet, va ser una de les parelles que més expectació va aixecar després de la ruptura de la cantant amb Rauw Alejandro.

Després d’aquelles imatges no es van tornar a veure junts i molta gent pensava que la relació entre ells dos havia acabat. Tot i això, la cantant i l’actor s’han tornat a deixar veure junts per Los Angeles. Recentment, s’han publicat unes fotografies on es veu com tots dos passejant pels carrers de la ciutat americana.


Si algú parlava de ruptura, ara sembla que aquestes imatges apunten cap a una altra direcció. Tot i que a les fotografies només se’ls veu passejant, les xarxes ja alerten que se’ls nota molt còmplices i que la relació entre tots dos segueix endavant.

Va ser a finals de novembre quan la revista US Weekly confirmava el rumor d’aquesta relació, amb un seguit de fotografies de les primeres cites, el primer petó i així successivament. Durant els darrers mesos, però, van aparèixer els primers rumors de ruptura, ja que no se’ls va veure gaire junts.

El cert és que cap dels dos ha confirmat ni desmentit mai la relació, però aquestes fotografies han revifat els rumors i tot apunta que podria ser la relació de l’estiu.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: