Logotip de Adolescents.cat

L’alarmant caiguda en directe d’un concursant de ‘Supervivientes’

per Redacció, el 12 de juliol de 2024 a les 17:00

Moltes de les persones que veien el programa en directe de ‘Supervivientes’ aquest dijous es van endur un bon ensurt. Bosco ​​Martínez-Bordiú ha estat el protagonista durant una de les proves més emblemàtiques del programa.

Dos concursants del programa participaven en una de les diverses proves que hi ha al reality: ‘la nòria infernal’. Es tracta d’una prova dura, però que ningú esperava que acabés com ho va fer aquest dijous. Després de cinc minuts donant voltes, el concursant ha sortit volant de l’estructura a causa de la velocitat de la nòria.


Seguidament i per antena se l’ha pogut escoltar com cridava i s’ha vist com l’equip mèdic sortia corrents cap a l’aigua. Davant d’aquesta situació l’organització del programa ha tallat la connexió i ha tornat a plató amb el presentador Jorge Javier Vázquez.

Més tard, i després de ser atès pels metges, Bosco ha volgut enviar un missatge tranquil·litzador a la seva família: “Estic bé. M’he canviat de posició i m’he donat un cop fort a les costelles, però estic bé”.


Les imatges del fort cop s’han viralitzat a les xarxes socials, segons molts seguidors del programa, la velocitat de la nòria no ha estat normal i no hauria d’estar permès, ja que posa en risc els concursants.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: