Logotip de Adolescents.cat

Com saber si hi ha ‘feeling’ amb el teu crush?

per Redacció, el 15 de juliol de 2024 a les 20:00

Tens un crush i no saps si hi ha feeling entre vosaltres? Aquesta és una situació molt comuna entre, però hi ha algunes pistes que et poden ajudar a saber si hi ha una connexió especial. 

El contacte visual és una de les maneres més clares de saber si hi ha interès mutu. Si notes que el teu crush et mira sovint i manté la mirada, és un bon senyal. Però recorda, no tots són igual de directes. Algunes persones es posen nervioses i eviten la mirada, així que presta atenció al context. Si el teu crush fa un esforç per parlar amb tu, sigui en persona o per xarxes socials, és un bon senyal. Les converses freqüents, els missatges de bon dia o bona nit i les respostes ràpides indiquen que està interessat a mantenir el contacte.


Si sempre riu amb les teves bromes, encara que no siguin les millors, és un bon senyal. Les rialles i els somriures genuïns mostren que se sent còmode i feliç quan està amb tu. De vegades, els amics del teu crush poden donar-te pistes. Si ells et tracten amb especial interès o fan comentaris suggerents quan ell o ella està a prop, pot ser que sàpiguen alguna cosa que tu no saps.

Si després d'observar aquestes pistes creus que hi ha feeling, el següent pas és prendre la iniciativa. Pot ser tan senzill com convidar-lo o convidar-la a fer alguna cosa junts o fins i tot expressar els teus sentiments de manera honesta. Recorda que la comunicació és clau i, encara que sigui difícil, val la pena ser valent.


Tant si descobreixes que el feeling és mutu com si no, el més important és mantenir una actitud positiva i seguir endavant. La vida està plena d'experiències i oportunitats per conèixer gent nova i especial.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: