Logotip de Adolescents.cat

Estopa dedica una cançó a Lamine Yamal: 60.000 persones corejant el nom de l’estrella blaugrana

per Redacció, el 11 de juliol de 2024 a les 17:00

Aquest dimecres els germans Estopa van omplir l’Estadi Olímpic Lluís Company en el concert de gira que celebra els seus 25 anys de carrera musical. Els cantants van fer vibrar Barcelona amb 60.000 espectadors cantant a ple pulmó totes les seves cançons.

És conegut que els germans Muñoz són fans del Barça, de fet, tenen molt bona relació a l’exjugador blaugrana, Andrés Iniesta. És per això que un dels moments del concert que s’ha fet més viral ha estat quan els germans li han dedicat una cançó al jugador del moment i estrella del Barça, Lamine Yamal.


De manera gairebé improvisada, van iniciar un càntic que seguidament va seguir tot el públic i va corejar el nom de l’estrella de la selecció i davanter del Barça. “Lamine, Yamal…¡Cada día te quiero más!”, cantaven els artistes versionant la cançó tan popular dels Gipsy Kings, ‘Djobi, Djoba’.

Alguns dels assistents van penjar el vídeo del divertit moment a les xarxes socials, on desenes d'usuaris van assegurar que va ser "un moment espectacular". De fet, en acabar el concert encara molts assistents cantaven la cançó.

Yamal s’ha convertit en la gran promesa del futbol i, fins i tot, hi ha qui el compara amb el gran Leo Messi. Precisament fa pocs dies, el jugador tornava a ser notícia per la publicació que el seu pare, Mounir Nasraoim, compatia a xarxes. En ella podíem veure un jove Leo Messi en una sessió fotogràfica amb Yamal per un calendari benèfic d’Unicef i el Barça l’any 2008.
Una fotografia molt curiosa, ja que ara, 16 anys després, ha fet la volta al món i ha generat milers de comentaris al respecte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOUNIR (@hustle_hard_304)

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: