Logotip de Adolescents.cat

Presenten el ‘Galaxy Ring’: un anell intel·ligent que controla la teva salut

per Redacció, el 13 de juliol de 2024 a les 14:00

En una presentació detallada a París, l’empresa Samsung ha fet públiques algunes novetats de la companyia i entre elles el ‘Galaxy Ring’. Es tracta d’un anell que sortirà en tres colors -negre, plata i or- i amb set dies de bateria.

Aquest element proporcionarà una anàlisi sobre la teva salut amb índex sobre la son, vitalitat, control de la freqüència cardíaca, oxigen, estrès, seguiment del cicle menstrual i fins i tot els entrenaments de manera automàtica. 


L’anell també serà capaç d’obeir a ordres amb petits gestos per agafar una trucada o aturar una alarma. El preu no està confirmat oficialment, però alguns mitjans apunten que girarà al voltant dels 399 dòlars.
La mala notícia és que en la primera fase del desplegament comercial de l’anell a Europa no s’inclou l’estat espanyol, per tant, encara caldrà esperar per aconseguir-lo a Catalunya.


Fins ara, els rellotges intel·ligents i les polseres d’activitat eren les úniques alternatives per registrar la nostra salut. Des de fa uns mesos, però, ja es parla d’aquests nous dispositius, els anells, que són encara més petits.
Segons la companyia, aquest anell és molt més lleuger i fàcil de portar que la majoria d’anells intel·ligents, de fet, estarà disponible en diverses mesures que aniran des de l’S fins a XL.
Les dades que s’obtinguin se sincronitzaran amb l’aplicació de Samsung Health en el mòbil, com fan també els rellotges.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: