Logotip de Adolescents.cat

Ibai Llanos preveu retirar-se de l’streaming: data i motius

per Redacció, el 11 de juliol de 2024 a les 12:00

El creador de continguts Ibai Llanos és una de les figures més rellevants del món Twitch. Tot i el seu èxit, Llanos és conscient que aquesta professió pot tenir data de caducitat i fins i tot s’ha plantejat ser ell mateix qui s'allunyi del focus mediàtic.

Llanos té més de 15 milions de seguidors i diversos projectes que realment comporten molt de seguiment. La Kings League o La Velada del Año, són alguns dels projectes que no s’aturen durant tot l’any i que fins i tot el fan viatjar durant molt de temps.


L’streamer ha anunciat que d’aquí a cinc anys li agradaria retirar-se del focus mediàtic. De fet, ha explicat que li agradaria fer-ho de manera progressiva per portar una vida més tranquil·la. En una entrevista a EFE, ha dit que el seu objectiu és continuar fent el seu contingut, però com explica els motius de la seva retirada serien els de “donar pas a les noves generacions”.
“M’agradaria continuar-hi vinculat, perquè crec que és el millor que faig, però sí enfocar-ho d’una altra manera. Crec que ja ho estic fent, però d’aquí a cinc anys serà més exagerat”, ha indicat. L’influencer també ha parlat de la part negativa a les xarxes socials: “És un lloc que t'agraeix molt criticar, insultar o buscar la viralitat, i crec que per a molta gent això és addictiu. Sempre ha existit internet, però això està en un munt màxim”.


L’influencer ha explicat que li agrada molt tot aquest món i no el vol deixar del tot, però els directes sembla que sí: “Abandonar el que serien les retransmissions en directe i dedicar-me a altres coses vinculades amb la creació de contingut a plataformes digitals, però crec que enfocat totalment d’una altra manera”.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: