Logotip de Adolescents.cat

Dulceida anuncia nova temporada del seu documental: què hi veurem?

per Redacció, el 11 de juliol de 2024 a les 11:00

Dulceida és la influencer per excel·lencia. Va començar amb un petit blog sobre moda ja fa molts anys i la seva popularitat ha anat creixent fins al punt que va estrenar el seu documental.

Ara la creadora de contingut, juntament amb la seva parella i també influencer Alba Paul, han anunciat que la segona temporada de ‘Dulceida al desnudo’ ja està aquí. 


A la primera temporada vam veure com l’Aida Domenech parlava obertament sobre la seva ruptura amb la seva parella. Ara, però, totes dues s’han reconciliat i a més esperen una filla. Tenim pocs detalls sobre com serà aquesta segona temporada, però està clar que girarà entorn el seu embaràs.
Des de la seva reconciliació, tot el procés de la fecundació, quan Dulceida es queda embarassada o fins i tot quan ho anuncien a amics, familiars i els seus seguidors.


Així doncs, després de molts rumors, ja s’ha fet pública la notícia sobre el retorn del documental. Ho han fet amb la publicació d’un vídeo a xarxes socials on es veu com el seu nou pis de Madrid és ple de càmeres i micròfons. No hi ha data concreta, però sabem que serà a partir del 2025 a Prime Video.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aida Domenech (@dulceida)

El que tenim clar és que des de la publicació del primer documental, la seva vida ha canviat molt i hi veurem moltes novetats. A banda de l’embaràs, la parella s’ha traslladat a viure a Madrid i després del seu polèmic casament, han revifat els rumors d’un possible casament vertader de papers entre les dues, ja que, a més, estan construint una casa a Madrid.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: