Logotip de Adolescents.cat

El Festival Acústica de Figueres celebra la 21a edició amb Chanel, Mushka i The Tyets

per Redacció, el 10 de juliol de 2024 a les 17:00

El Festival Acústica torna un any més a Figueres. Una cita que arriba a la seva 21a edició i que ja s’ha consolidat en el panorama musical català. Enguany el cartell compta amb artistes catalans de projecció internacional, els grups del moment o altres artistes que mai falten.

Chanel, Mushkaa, The Tyets, Els Amics de les Arts, Guillem Gisbert, Figa Flawas, Vicco, Gertudis, Ginestà, Mama Dousha, la Ludwig Band o Julieta són alguns dels artistes de la vint-i-unena edició de l’Acústica, que tindrà lloc del 29 d’agost a l’1 de setembre. Figueres s’omplirà doncs d’artistes als habituals escenaris de la Plaça Catalunya, la Rambla i la Plaça de la Palmera.


Durant aquests tres dies, els escenaris del centre històric de Figueres acolliran una programació que aposta per l’accés a la ciutadania a la cultura, ja que és totalment gratuïta i que té en compte totes les propostes pop que aquesta temporada han estat notòries.

Chanel, la cantant olesana més internacional, ha triat aquest festival per fer una de les seves úniques presentacions a Catalunya del seu nou disc ‘Agua’. Mushka, una de les artistes de nova generació presentarà el seu disc ‘SexySensible’. The Tyets per la seva banda, tornen a repetir al festival, de fet, en l’anterior edició va ser un dels concerts que va ocupar tot l’aforament permès.


Els Amics de les Arts són uns dels grans grups de l’escena musical catalana i presentaran el seu nou EP ‘Les paraules que triem no dir’. El cartell també es completa amb cantants com Guillem Gisbert, Figa Flawas, Vicco, Julieta o La Fúmiga, entre d’altres.
D’altra banda, les darreres hores de cada jornada del festival estan dedicades als DJs. Enguany comptaran amb la presència de Aldo Comas, Lia Jensen, Maken Row, Cosmik DJ i Ruben Rider.

Cartell Festival Acústica 2024 Foto: Festival Acústica

L’acustiqueta, el festival pels més petits

Orquestra Di-versiones, un dels grups amb més popularitat i poder de convocatòria a les comarques gironines, serà un any més el responsable de tancar el festival amb les seves versions impossibles. Dàmaris Gelabert presentarà el seu espectacle ‘Concert en família per a famílies’, on repassarà tots els seus grans èxits. En aquest espai pels més petits també hi participaran La Clika i Ambauka, que presentarà l’espectacle ‘Peti qui peti XL’.

L’any passat l’Acústica celebrava els 20 anys de festival, una cita històrica en la qual es van implementar noves mesures de seguretat i de control d’aforament com a resposta a l’enorme convocatòria. Juntament amb altres mesures, com la programació escalada de caps de cartell, va permetre convocar més de 120.000 persones de manera segura.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: