Logotip de Adolescents.cat

Operación Triunfo torna amb una nova edició: quan s’estrena?

per Redacció, el 10 de juliol de 2024 a les 16:00

El concurs musical va tornar a la pantalla petita el 2023 de la mà de Prime Video. Ho va fer amb un èxit rotund i, de fet, només acabar la passada edició, ja es va confirmar que n’hi hauria més.

Des de l’organització del programa sempre han explicat que perquè el format funcioni, s’ha de deixar passar temps entre una edició i l’altra. I és que per gravar els programes abans tenen lloc els càstings, que a més es fan per diversos punts d’Espanya.


Per aquest motiu, el compte oficial d’OT ha publicat a X, antic Twitter, que no serà fins al setembre de 2025 quan OT torni a les nostres llars.

El que si sabem és que el concurs tornarà a fer-se a través de la plataforma Prime Video i manté una de les novetats de l’anterior edició: la cantant Chenoa serà qui torni a presentar el programa.


Els fans d’aquest format hauran d’esperar una mica per tornar a veure cares noves i escoltar noves veus, però mentrestant Prime Video ha anunciat que el setembre del 2024 s’estrena la docusèrie ‘OT23: La gira’. Es tracta d’un format de dos capítols de 60 minuts cada un que seguirà els concursants mentre fan la seva gira, a més d’una pel·lícula especial amb el concert que es va gravar al WiZink Center de Madrid.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: