Logotip de Adolescents.cat

El joc amagat d’Spotify que et portarà molts records: com activar-lo?

per Redacció, el 9 de juliol de 2024 a les 17:00

És un dels jocs més mítics. Si no vas jugar de petit segur que has sentit a parlar d’ell o has jugat en una versió més actualitzada. Parlem del clàssic Snake, que va aconseguir fer-se famós gràcies a la marca Nokia. De fet, es va fer un dels jocs més populars de la història. 

Potser per la seva fama, moltes companyies han volgut retre homenatge a aquesta proposta i una d’elles és la plataforma de música Spotify. La plataforma ha llançat la seva pròpia versió del joc. Però, on es troba i com la pots activar?


Per començar, cal obrir l’aplicació i anar a la biblioteca. Allà has d’escollir una llista de reproducció que tingui, com a mínim 12 cançons. Quan ho tinguis, al centre, trobaràs un símbol de tres puntets, que et desplegarà un menú d’opcions. Aquí has de triar l’opció que diu ‘Endrapa aquesta llista” i llavors ja podràs jugar al joc de la serp. L’objectiu serà anar-se cruspint les caràtules de les cançons que formen part de la llista, en lloc de les clàssiques pomes del joc que els va popularitzar a finals del 90.

Veuràs que en aquesta versió del joc la serp és el mític botó de play de l’aplicació i que mentre et dirigeixes a consumir la següent cançó, aquesta sonarà i a més serà l’encarregada de donar color al fons.


 
@3djuegos ¿Conoces el juego oculto de Spotify? 🐍 #videojuegos #gaming #gamer #gamingentiktok #spotify #sabiasque #sabiasquetiktok #curiosidades #3djuegos ♬ sonido original - 3DJuegos

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: