Logotip de Adolescents.cat

Quevedo reapareix a les xarxes després de mig any: les intrigants fotos

per Redacció, el 9 de juliol de 2024 a les 16:00

Des del passat 26 de gener no sabíem res del cantant Quevedo a través de les seves xarxes. El cantant ho va petar el 2021 amb ‘Quédate, però va ara fa sis mesos va decidir dir adeu al panorama musical durant un temps sense posar data de tornada.

Fa pocs dies, però, reapareixia dalt l’escenari del festival, ‘Big Sound’ a València i el que més va impactar a tothom va ser el seu canvi físic. Ara, dies després de la seva aparició, el cantant ha penjat un recull de fotografies a les xarxes socials. Quan va anunciar la seva retirada, l’artista va decidir esborrar totes les fotos que tenia en el seu perfil d’Instagram.


Amb aquest post, potser podem tenir un tast del que ha estat fent durant aquests sis mesos. 

En un vaixell, hotel de luxe, passant una estona per París o inclús fent una ruta. Està clar que Quevedo no ha perdut el temps. Tot això, la reaparició de Quevedo a les xarxes no ha estat com s’esperava. Els seus seguidors han lamentat que no hagi penjat res relacionat amb la música. De fet, ni tan sols ha acompanyat les fotografies amb cap text. “Gràcies per donar senyals de vida”, “Benvingut de nou”, són alguns dels comentaris. Però també són molts els que ha interpretat les fotografies com un senyal perquè d’aquí a poc el cantant treure alguna cançó. “Soc l’únic que està buscant pistes del nou àlbum?”, “Treu-la ja, Pedro” o “Se viene”, són alguns dels comentaris que es pot llegir.


Sigui com sigui, Quevedo no s’ha pronunciat al respecte, ni ha donat cap detall pel que fa al món de la música. El que està clar és que ha reaparegut dalt l’escenari i també a xarxes socials i això podria significar que d’aquí a poc tindrem notícies sobre un nou tema. Qui sap si podria ser el tema de l’estiu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by QUEVEDO (@quevedo.pd)



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: