Logotip de Adolescents.cat

Els errors més comuns que cal evitar amb les joguines sexuals

per Redacció, el 10 de juliol de 2024 a les 21:30

Cada cop són més les persones que fan servir les joguines sexuals, no només quan estan soles, sinó acompanyades durant les relacions sexuals. És una manera segura i divertida d’explorar la mateixa sexualitat i també millorar la intimitat en les relacions.

Tanmateix, com qualsevol altra eina, l’ús incorrecte de les joguines pot comportar riscos o problemes inesperats. És important conèixer els errors més comuns que es cometen amb les joguines per evitar-los i garantir que l’experiència sigui satisfactòria.


L’ús de joguines eròtiques millora la funció sexual i ajuda a arribar a nivells més alts d’excitació. La web Platanomelón aclareix quins són els errors que cal evitar amb les nostres joguines.

Neteja. És molt important ser conscients de la neteja abans i després de l’ús de les joguines per evitar la proliferació de bacteris que afectin la nostra salut. Es recomana fer servir un sabó especial i específic per aquestes eines.


Manteniment de la joguina. Intenta guardar la joguina en el lloc adequat que indica la marca de l’objecte. Aquestes joguines acostumen a venir amb un paquet específic i es recomana mantenir-lo allà guardat.

Fer servir lubricant. Aquest és un element que no pot faltar, com indiquen des de la marca, si la joguina és de silicona, es recomana un lubricant a base d’aigua. D’aquesta manera durarà molt més. 

Qualitat de la joguina. Dona la importància que cal a les teves joguines i compra-ho a botigues que compleixin els estàndards de qualitat i sanitaris adequats.

Compartir joguines. El més ideal és no compartir les joguines eròtiques, ja que entren en contacte amb els nostres fluids genitals i poden ser transmissors d’ITS. En tot cas, si el comparteixes, fes-ho amb un preservatiu i canviant-lo cada cop que el faci servir una persona.

Fer servir la joguina per diferents llocs. El més recomanable és fer servir joguines diferents per a la vagina i l'anus (recorda que les joguines que fem servir a l'anus han de tenir un topall, ja que l'anus no en té). Si vols fer servir la mateixa joguina, és important fer servir un preservatiu per assegurar-nos que no potenciem la proliferació de bacteris.

Llegir les instruccions. Potser fa molta mandra, sí, però és molt important llegir les instruccions abans de fer servir la joguina per saber les recomanacions que fa la marca.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: