Logotip de Adolescents.cat

El poble català que participa en el ‘Grand Prix 2024’ de l’estiu

per Redacció, el 9 de juliol de 2024 a les 12:00

Després de l’èxit de l’estiu passat, TVE ha recuperat el programa el ‘Grand Prix’ amb una segona temporada. Amb Ramón Garcia al capdavant, el programa va tenir molta audiència i és que la gent estava esperant el retorn d’aquest format.

Al llarg de tot l’estiu hi participaran 14 municipis de diferents punts d’Espanya que competiran en els deu programes que formen aquesta edició.


Aquest dilluns s’ha emès el primer programa de la temporada i hi ha participat un municipi català. Parlem d’Almacelles, a Lleida, que s’ha enfrontat a Bembibre, a Lleó. Per desgràcia, han estat els catalans els perdedors del duel. Tot i que han donat una molt bona imatge i el duel ha estat igualat bona part de l’emissió, no han aconseguit passar l’última prova.
El poble català ha comptat amb Lorena Castell com a padrina i els castellanolleonesos amb Leo Harlem.


Almacelles ha estat doncs el segon poble de Lleida que participa en el Grand Prix després de Cervià de les Garrigues, que va participar en l’edició inaugural del 1995. També va quedar eliminar en la primera ronda pels asturians de Cudillero, que van guanyar el concurs.

Almacelles, el poble català del ‘Grand Prix’

El municipi lleidatà, amb gairebé 7.000 habitants, està governat per l’alcalde Joan Bosch, d’Amunt Almacelles-Ara Pacte Local. Va aconseguir 3 regidors i va pactar amb els Comuns (2) i ERC (2) per treure l’alcaldia a Junts, que va ser la llista més votada amb 4 regidors.

Aquesta vila medieval, amb una història rica i un ambient acollidor, ha portat uns 180 veïns i veïnes fins a Madrid per gravar el programa, segons El Periòdico.

En el vídeo de presentació del poble, hi ha hagut sardanes, cargols i porquets.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: