Logotip de Adolescents.cat

El truc viral per personalitzar samarretes aquest estiu: fàcil i original

per Redacció, el 9 de juliol de 2024 a les 11:00

Aquest estiu, donar un toc personal a la teva roba mai ha estat tan divertit i creatiu. Personalitzar samarretes amb pintura és la nova tendència que s’ha fet viral a TikTok. Hi ha moltes maneres de fer-ho, però aquesta pot ser molt fàcil, divertida i original. Això sí, per fer-ho cal estar disposat/da a tacar-se una mica.

Aquesta idea divertida i original consisteix a pintar-se els braços amb colors (pots escollir els que més t’agradin) i, tot seguit, abraçar els teus amics i amigues que porten una samarreta completament blanca. D’aquesta manera, amb la pintura crearàs dissenys únics i amb un significat molt bonic.


La idea és senzilla, però està plena de diversió, ja que cada abraçada es converteix en una empremta artística que no només dibuixa la samarreta sinó que simbolitza la connexió i la relació entre els teus amics i amigues. A més, cada samarreta és única i crea formes i patrons impossibles de tornar a replicar.

Quin material necessites? Per fer aquesta activitat només calen pintures especials per a teixits, samarretes blanques i moltes ganes d’abraçar-se. Recorda que la pintura ha de ser especial per a teixits de manera que marxi de la pell fàcilment, però que no s’esborri quan rentis la samarreta.


Així doncs, aquest estiu, deixa volar la teva imaginació, pinta't els braços, abraça els teus amics i crea records que perduraran molt més enllà de les vacances.

 
@jimmi.valdez With the end, they’re now xoxo shirts 🩷 #hugtshirt #hugtshirttrend #girlhood #bestfriends #diy ♬ Stargazing - Myles Smith


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: