Logotip de Adolescents.cat

El tabú del punt G dels homes: on és i com estimular-lo?

per Redacció, el 9 de juliol de 2024 a les 21:30

En el món de la sexualitat masculina, un tema que encara manté molt de silenci és el del punt G. Tot i que se'n parla poc, aquesta zona erògena pot proporcionar un plaer intens si s'estimula correctament. 

El punt G masculí, també conegut com a punt P, es troba a la pròstata, una glàndula situada a prop de la bufeta urinària. Aquesta glàndula no només és responsable de la producció d'una part del líquid seminal, sinó que també pot ser una font de plaer intens quan s'estimula. Molts homes no s’animen a explorar aquesta zona perquè requereix estimular l’àrea anal i, encara avui, hi ha molt de tabú al respecte.


Et deixem alguns consells per fer-ho de manera segura:

  • La comunicació és clau. Parlar amb la teva parella sobre les preferències i els límits és essencial. Assegura't que tots dos esteu còmodes amb la idea.


  • Utilitzar un bon lubricant és fonamental per evitar qualsevol molèstia o dolor. La zona de la pròstata és delicada, i la lubricació ajuda a fer l'experiència més agradable.

  • La posició del missioner amb les cames aixecades o estar ajagut sobre l'esquena amb els genolls doblegats pot facilitar l'accés.

  • Hi ha moltes joguines sexuals dissenyades específicament per a l'estimulació de la pròstata. Aquestes poden oferir una experiència més controlada i diversa.

La pressió social i els estereotips de gènere sovint fan que els homes se sentin incòmodes explorant aquesta part de la seva sexualitat. No obstant això, és important recordar que la sexualitat és una experiència personal i única, i que cada individu té el dret de descobrir i gaudir del seu propi cos sense prejudicis.
Trencar els tabús i parlar obertament sobre aquestes experiències pot enriquir la intimitat i el coneixement del propi cos. Així que, per què no explorar i descobrir noves maneres de gaudir?

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: