Logotip de Adolescents.cat

Evacuen d’urgència els concursants de ‘Supervivientes All Stars’: els motius

per Redacció, el 8 de juliol de 2024 a les 17:00

El programa de ‘Supervivientes All Stars’ ha passat un moment complicat. Els concursants han hagut de ser evacuats per culpa dels efectes d’un huracà que s’apropa a l’illa perillosament on es grava el programa.

Durant el programa que es va emetre aquest diumenge, l’organització va ser conscient de les fortes tempestes que han destrossat la platja on tenien el campament, cosa que impedeix poder fer foc i refugiar-se de la pluja intensa.


Després de la darrera prova de la gala, l’organització va decidir traslladar els concursants a la ‘palapa’ en adonar-se que la situació es complicava. “A la platja està caient l’aigua amb molta força, però és que aquest temps és esgotador”, deia la presentadora Laura Madrueño. Explicava que estan vivint una època d’huracans a Hondures, que normalment no els afecta, però aquest cop està sent especialment dur.

Davant la situació, alguns concursants no van poder evitar plorar. “Estarà tot mullat, el terra dur, molts mosquits, la llenya mullada”, deia la concursant Marta de Lola. Per la seva banda, Sofía Suescun s’enfonsava en directe i es preguntava què farien a la nit si no tenien ni foc, i tot estava mullat.


Tot plegat se suma a un altre problema pel programa. Laura Madrueño, presentadora a Hondures, va haver d’abandonar el programa en directe per un atac de tos molt fort. Després, va ser atesa pels metges i ha hagut d’estar ingressada durant dos dies a l’hospital. Segons ha explicat, les tempestes i els canvis de temperatura extrems han provocat que la presentadora agafés un refredat que va evolucionar cap a una bronquitis.
Ella mateixa explicava en un post el seu estat de salut: “Surto de l’hospital amb bons resultats. Fa dos dies que estic al llit recuperant-me per estar amb tots vosaltres aquesta nit i demà amb l’especial que tenim preparat. No sabeu com sento haver hagut d’abandonar la gala de dijous, però la bronquitis no em va deixar continuar el directe. Gràcies a tots pels vostres comentaris d’estima i suport incondicional”.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: