Logotip de Adolescents.cat

Justin Bieber actua per a la família més rica de l’Índia: quant ha cobrat?

per Redacció, el 8 de juliol de 2024 a les 16:00

Han passat set anys des que Justin Bieber va cancel·lar el ‘Purpose World Tour’ per culpa de “circumstàncies imprevistes”, com va expressar en un comunicat a les xarxes socials. Des de llavors no ha tornat a pujar a un escenari, tot i el llançament del seu LP ‘Justice’ el passat 2021.

Tot i això, Justin Bieber va ser la principal estrella d’una gran festa pre-casament a l’Índia, una celebració organitzada per Mukesh Ambani, l’home més ric de l’Àsia, en honor al seu fill Anant Ambani i la seva promesa Radhika Merchant.


L’actuació va tenir lloc al centre de Convencions Jio World de la ciutat de Bombay, on el cantant va oferir un show exclusió que va marcar l’inici de la celebració. El casament, però, tindrà lloc entre el 12 i el 14 de juliol.
El concert va durar una hora i el cantant va oferir una versió en acústic dels seus temes com ‘Sorry’, ‘What do you mean?’, ‘Peaches’, i un dels seus primers èxits ‘Baby’.


L’actuació s’ha fet viral i a les xarxes socials ja circulen vídeo i imatges del moment. El que més ha sorprès és l’espectacular xifra que el cantant hauria cobrat pel show. Segons els mitjans locals, Ambani hauria pagat la gran quantitat de 10 milions de dòlars per cantar 12 de les seves cançons.

Justin Bieber no és el primer cantant que actua en les celebracions del casament de la parella. Artistes com la cantant Rihanna, que igual que Bieber fa temps que està apartada dels escenaris, va rebre 8 milions de dòlars per cantar per a la parella. Katy Perry o els Backstreet Boys també ho van fer, segons la CNN.
De fet, el casament està finançat per Mukesh Ambani, president de Reliance Industries i té un patrimoni net, segons Forbes, de 116.000 milions de dòlars amb sectors en el petroli i gas, servei financer i telecomunicacions.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: