Logotip de Adolescents.cat

Aitana respon a les crítiques de la seva última cançó: “No l’he tret per estar en el número 1”

per Redacció, el 8 de juliol de 2024 a les 12:00

La cantant Aitana ha inaugurat una nova era. La catalana ha publicat la seva primera cançó en solitari després del disc Alpha. Una cançó, ‘4to23’, que suposa el retorn al pop més divertit, però que no ha acabat d’agradar al públic i ha rebut moltes crítiques.

La cançó l’ha escrita en col·laboració amb Valentina López i per a la part de producció ha comptat amb Sebastián Yatra, Mauricio Rengifo i Andrés Torres, que ja l’acompanyen des de fa molt de temps.


Un tema alegre, contagiós i fàcil de consumir, però que no és el que molts esperaven. Alguns seguidors s’han quedat decebuts i així ho han deixat veure a les xarxes socials. 

Unes crítiques que han arribat a la cantant, qui ha decidit respondre de la millor manera possible en el seu canal de WhatsApp.


“De vegades treus un tema amb la intenció de què sigui enganxós per l’estiu, creus que funcionarà un  90%...(mai se sap al 100%, clar)”, començava la cantant. “Ja us vaig dir que tinc diverses coses preparades a partir de l’estiu i no puc dir res més”, afegia, en referència a les col·laboracions que ha anunciat anteriorment.
“Treure una cançó que em dona vibes d’estiu i que ESTIMO i que em ve de gust cantar amb vosaltres en els últims concerts que queden”, deia l’artista. “No he tret aquesta cançó amb la intenció d’estar en el número 1 de cap llista o de mirar d’entrar en una playlist o en una altra. Aquesta cançó és únicament per a vosaltres”, finalitzava contundentment.

Sigui com sigui, el públic d’aquest cap de setmana al festival Portamérica, a Pontevedra, ha estat el primer a escoltar la cançó en directe, amb coreografia inclosa.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: