Logotip de Adolescents.cat

El Canet Rock aplega més de 30 artistes i 25.000 assistents en el desè aniversari

per Redacció, el 7 de juliol de 2024 a les 13:15

La desena edició del Canet Rock ha convertit el Pla d’En Sala en una autèntica festa per celebrar els 10 anys del festival. Més de 30 artistes han pujat dalt l’escenari amb motiu del desè aniversari i ho han compartit amb els 25.000 assistents que no s’ho van voler perdre.

Sense dubte la fotografia de la nit ha estat un escenari ple amb tots els participants de la Banda CanetRock cantant el “Que tinguem sort” de Lluís Llach. I és que cap a quarts de deu ha arribat el moment més especial de l’edició quan els 30 artistes han anat desfilant per l’escenari per interpretar les cançons que resumeixen la música en català de les últimes dècades.


Clàssics que s’han interpretat amb cantants tan especials com Lluís Llach amb The Tyets, L'Elèctrica Dharma amb 31 Fam o Lluís Gavaldà amb Figa Flawas i la sorpresa de la nit, el retorn de Pemi Fortuny, de Lax'n'Busto, amb els Gossos. El moment més emotiu ha estat l’homenatge a Pau Donés i Jarabe de Palo, que van actuar al mateix escenari el 2017.

La desena edició ha donat la benvinguda amb les actuacions de Ginestà, O-Erra i Julieta, tres actuacions que han escalfat l’ambient per donar peu a les actuacions d’Els Catarres, 31 Fam i Oques Grasses, que han protagonitzat un concert inoblidable amb el desplegament de recursos musicals que els caracteritzen. Miki Núñez ha seguit el concert i Figa Flawas, debutants al festival, han demostrat que són present i futur de l’escena musical catalana.


La festa no podia acabar sense la ració enèrgica de La Fúmiga i la sortida del sol amb el ritme de The Tyets. 

Una clausura que tancava una desena edició espectacular amb deu anys de festival amb entrades exhaurides en totes les edicions i més de 250.000 espectadors, un total de 140 actuacions i 1.500 cançons.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: