Logotip de Adolescents.cat

El Canet Rock celebra 10 anys d’història amb més de 30 artistes a l’escenari

per Redacció, el 5 de juliol de 2024 a les 12:00

Aquest dissabte 6 de juliol arriba una de les cites més esperades del panorama musical català. El festival Canet Rock celebra el seu desè aniversari i ho farà a l’habitual ubicació, al Pla d’en Sala, amb més de 30 artistes que s’agruparan per celebrar la data històrica. 

Com de costum, el festival, que obrirà portes a les 17h, farà el seu primer concert a les 18h i s'allargarà fins que surti el sol. Enguany, per celebrar els 10 anys d’espectacle hi ha preparat un espectacle únic i molt especial. Es tracta de la Banda Canet Rock, que interpretarà cançons emblemàtiques de la banda sonora del país amb col·laboracions inèdites entre diverses formacions de l’escena musical catalana.


Per exemple, Lluís Llach i The Tyets cantaran junts un dels temes dels mataronins, Buhos farà una versió especial de Volcans amb Miki Nuñez i hi haurà un homenatge a Pau Donés que va actuar a Canet Rock amb Jarabe de Palo el 2017. 

A banda d’aquesta gran sorpresa també podrem gaudir de la presència de grups com Oques Grasses, l’estimat duet mataroní The Tyets, 31 FAM, el duet Figa Flawas; la barcelonina Julieta o el cantant i també presentador Miki Núñez.


A més, com és habitual, per amenitzar les estones entre els diferents concerts, el festival compta amb la participació de Dj Ernest Codina, Miquel del Roig, Mon Dj i Dj Trapella.

Qui actua al Canet Rock?

Com arribar al Canet Rock?

El festival obre portes a les 17h de la tarda amb DJ, foodtrucks, barres, túnel d’aigua i zones de descans. Es recomana venir aviat per accedir còmodament al recinte i evitar l’hora punta que es produeix a partir de les 18h de la tarda.
Per comoditat, i també sostenibilitat, es recomana fer ús del transport públic, de fet, Rodalies reforçarà el servei de línia del Maresme amb més freqüència.
En cas de ser menor de 16 anys, recorda que has d’entrar acompanyat i portar signada l’autorització.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: