Logotip de Adolescents.cat

Violeta Mangriñán, a punt de tancar el seu nou local pocs dies després d’obrir

per Redacció, el 5 de juliol de 2024 a les 11:00

La popular influencer Violeta Mangriñán, qui acumula més de tres milions de seguidors a les xarxes socials, ha inaugurat el seu primer negoci. Estem parlant de la cafeteria Maison Matcha ubicada a Madrid.

La influencer fa mesos ja va anunciar que s'endinsava en un negoci més enllà de les xarxes socials. Fa només quatre dies va obrir el local i ja ha rebut els seus primers clients, que han compartit el menú que la influencer ha decidit incloure i per descomptat els preus. La cafeteria està especialitzada en el te japonès, de moment només hi ha l’opció de ‘take away’. A més, la cafeteria també compta amb una botiga on poder comprar productes relacionats amb aquesta especialitat japonesa. Els preus oscil·len entre dels 2,50 als 4 euros. Pel que fa al menjar, els preus van dels 2,5 euros als 8 euros.


Tot i les ganes amb les quals la influencer inaugurava fa quatre dies el nou negoci, el projecte sembla que s’ha complicat. “L’obertura de Maison Matcha està sent intensa”, deia la influencer. I és que Mangriñán ha indicat alguns dels problemes que han tingut: “Dissabte, el dia de l’obertura, se’ns va trencar l’aire i diumenge la màquina de fer gel”, deia la creadora de contingut. Explicava que estan afrontant aquest darrer problema a base de comprar sacs de gel. També hi ha alguns desperfectes de l’obra que encara estan arreglant.


Amb tots aquests problemes, la influencer assegurava que podrien tancar aquest local i buscar-ne un de nou: “Si això segueix així no tardarem molt en tancar i buscar un segon local a Madrid”.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: