Logotip de Adolescents.cat

Aquesta famosa de ‘Sálvame’ presentarà la ‘Velada del Año 4’ amb Ibai Llanos

per Redacció, el 4 de juliol de 2024 a les 17:00

Queden molt pocs dies perquè tingui lluc un dels esdeveniments més rellevants del món de l’streaming. Parlem de la ‘Velada del Año 4’ que tindrà lloc el pròxim 13 de juliol al Santiago Bernabéu de Madrid. 

Un combat de boxa que organitza l’streamer Ibai Llanos i que ha arribat a la seva quarta edició després de molt d’èxit. Grans noms de la creació de contingut com El Mariana, Plex, Peldanyos, Ambalitz o Nissaxter, entre altres, pujaran al ring per donar el millor d’ells mateixos després de mesos d’entrenaments.


Les sorpreses al voltant de qui actuarà com serà l’esdeveniment generen molta expectativa i la darrera notícia que s’ha confirmat ha deixat tothom bocabadat. I és que la famosa presentadora i periodista María Patiño, excol·laboradora de ‘Sálvame’, ha anunciat que copresentarà juntament amb Ibai Llanos la ‘Velada del Año 4’.
Patiño, qui actualment presenta el programa ‘Ni que fuéramos’, ho ha anunciat en directe. “Deixa’m que haig d’explicar una cosa molt important”, ha dit la presentadora abans d’anunciar que presentarà el gran esdeveniment. “M’ho han proposat aquest matí i estic molt contenta, em veuran al món sencer”, deia la periodista.


La notícia ha sorprès a tothom, ja que, com s’ha comentat en moltes ocasions, els creadors de contingut a Twitch mai no han volgut unir molt aquests dos mons professionals i de fet, s’han criticat molt mútuament. Això sí, amb aquesta unió l’esdeveniment d’Ibai podria arribar a un públic que abans no s’havia interessat gaire per aquest sector.
Tot i la notícia, encara no s’ha fet oficial a la resta de noms que presentaran l’esdeveniment juntament amb l’streamer.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: