Logotip de Adolescents.cat

Un ex concursant d’OT 2017, víctima d'una agressió homòfoba al carrer

per Redacció, el 4 de juliol de 2024 a les 16:00

El cantant i exconcursant d’OT 2017, Ricky Merino, ha denunciat públicament en el seu perfil d’X (antic Twitter) una agressió homòfoba que va patir a Madrid.

Només dos dies abans de celebrar-se el Dia de l’Orgull, en cantant ha volgut explicar els desagradables fets que van viure ell i la seva parella al barri de Madrid on viuen. “Al meu nòvio i a mi ens acaben de cridar: “maricón, us ha caigut la ploma” ara mateix aquí al meu barri de Madrid”. “Feia temps que no em cridaven ‘maricón’ pel carrer amb aquesta ràbia i amb aquest fàstic”, afegia el Merino.


“Volia encarar-me a ells, però ell (la seva parella) i una amiga m’han dit que no. Estic ara mateix que se'm surt el cor per la boca de la ràbia i la impotència”, finalitzava.

El cantant rebia el suport de molts usuaris i també d’alguns dels seus companys com Ana Guerra. “Quin puto fàstic la gent així, de veritat”, deia la cantant, també concursant d’OT.


Malauradament, no és l’únic artista que ha relatat uns fets com aquests. De fet, fa pocs dies el seu company de concurs, Agoney, va rebre el crit de ‘maricón’ en un dels seus concerts. El canari va explicar tots els fets en el seu compte de TikTok. “Que perquè hem de seguir celebrant el dia de l’Orgull, diuen”, remarcava el cantant. “Això va tenir lloc ahir a la nit a l’illa de Gran Canària durant tota la meva actuació. I us animo a tots a denunciar si algun cop us passa una cosa així”, explicava.

@agoneyhdez Anoche viví un momento muy tenso durante toda mi actuación en Gran Canaria. El orgullo no es solo una celebración, es una manifestación y lucha por nuestros derechos. Siento mucho el mal rato a las personas que intentaron disfrutar de la música🤍 #orgulloentiktok ♬ sonido original - agoney hernandez

Els fets també són freqüents en artistes internacionals com és el cas del cantant Sam Smith, qui en alguns dels seus concerts s’ha hagut d’enfrontar a situacions com aquestes: “Encara avui en dia és difícil ser Queer. Encara hi ha reaccions violentes”, explicava en una entrevista.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: