Logotip de Adolescents.cat

La contundent resposta de Laura Escanes als comentaris sobre el seu cos

per Redacció, el 4 de juliol de 2024 a les 11:00

La influencer Laura Escanes reuneix molts seguidors a les xarxes socials i això comporta rebre com comentaris, tant positius com negatius. Com ella explica, acostuma a passar dels comentaris negatius, però aquest cop ha decidit respondre de manera contundent a les crítiques sobre el seu pes.

Entre la multitud de comentaris que rep la catalana als seus posts, un d’ells li preguntava si s'havia engreixat. Escanes li responia: “Respon tu aquesta pregunta abans: què més et dona?”.


Seguidament, la creadora de contingut ha decidit contestar més detingudament i donar explicacions llançant un missatge de body positive: “Sí, m'he engreixat. De fet, m'he engreixat uns 7 kg respecte de l’agost passat. Un mes el qual em vaig passar plorant, sense menjar, completament infeliç i vaig arribar a pesar el mateix que quan tenia 18 anys. No estava en el meu pes real. Però els comentaris que rebia eren: “ai quin cos més bonic, que primeta, que guapa””, ha explicat la influencer.
Acompanyant aquestes paraules, Escanes ha ensenyat la seva vulnerabilitat compartint imatges d’aquella època en què se la veu plorant o a la platja.


De fet, la catalana ha afegit: “Sí, m'he engreixat. Però estic sana, mentalment tranquil·la, estable, amb salut, sense ansietat, sense patir, feliç”.

Per acabar amb el seu missatge, Escanes insistia en no jutjat les persones pel seu pes sense conèixer les circumstàncies personals. “Millor estalviar-ho perquè no saps en quin moment està i el mal que podem fer”, deia la també presentadora.

Aquesta resposta de la influencer, posa de nou en el punt de mira les opinions i els comentaris sobre els altres. Sobretot a l’estiu i a les xarxes socials són moltes les persones amb seguidors que reben aquest tipus de comentaris. De fet, sense anar molt lluny, aquesta mateixa setmana es parlava d’aquesta qüestió després que el cantant Quevedo tornés als escenaris després de sis mesos amb un canvi físic notable. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: