Logotip de Adolescents.cat

La tècnica del 3-3-3: el truc viral per fer ràpidament la maleta aquest estiu

per Redacció, el 5 de juliol de 2024 a les 22:30

Fer la maleta per marxar de vacances a l’estiu pot ser un mal de cap. A més, potser ets d’aquelles persones que ho deixa tot per l’últim moment i ho hagis de fer de pressa. És llavors quan no tens temps per planejar quines peces de roba i accessoris vols posar dins la maleta.

Davant d’aquesta situació i per evitar que la maleta s’ompli de roba que no acabaràs fent servir, existeix una tècnica amb la qual podràs fer la teva maleta perfecta per a qualsevol destí i que ja s’ha fet viral.


Es tracta de la regla 3-3-3 i consisteix a escollir un total de nou peces de roba que siguin bàsiques per crear estilismes diferents. Això es tradueix en: tres peces de roba inferiors, tres superiors i tres parells de sabates que seran suficients per construir un armari càpsula allà on viatgis.
Però quines peces pots escollir? Et donem algunes idees.



Per la part inferior uns pantalons de còmodes que serveixin per anar tant a la platja com per fer turisme; uns texans per tenir un look de dia i una faldilla per arreglar o tenir un look més nocturn.
Pel que fa a la part superior es podria incloure una camisa blanca, un look de platja i un top més arreglat.
Finalment, de sabates caldrien unes menorquines, unes sabates de nit i unes sandàlies per caminar còmodament.

La ‘influencer’ Maria Alcade ho ha explicat a TikTok i el seu vídeo ja acumula més de 20.000 visualitzacions.

 
@mariaalcaldes la regla de 3-3-3 🤍 ¿que os parece? #fashion #fashiontiktok #fyp ♬ sonido original - Maria Alcalde


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: