Logotip de Adolescents.cat

Així sona la cançó d’estiu de 3Cat, amb el guanyador d’’Eufòria’

per Redacció, el 3 de juliol de 2024 a les 17:00

Com cada any, ja coneixem la cançó d’aquest estiu. Enguany ha estat el guanyador de la tercera temporada d’’Eufòria’, Lluís Sánchez, l’encarregat de posar-ho veu. “Els millors dels nostres dies” és doncs la cançó d’aquest estiu de TV3 i Catalunya Ràdio.

El guanyador d’’Eufòria’ va rebre la proposta de cantar la cançó d’estiu de 3Cat el mes de maig passat. Un tema que ha estat escrit per Manu Guix i que s’ha gravat en les últimes setmanes a Miami.


Aquest era part del premi que obtenia el guanyador del programa català, a banda d’un contracte discogràfic amb segell Música Global i una actuació al Share Festival 2025.
Pel que fa al videoclip, s’ha rodat a cala Ginesta, a Sitges. Una cançó pop i enganxosa que parla de l’energia positiva, la família, els amics i la bona companyia dels dies d’estiu.


 

Aquest és el tercer any consecutiu que el guanyador d’Eufòria interpreta la cançó d’estiu del 3Cat. El 2022, va ser ‘Llums de mitjanit’, amb la guanyadora de la primera edició Mariona Escoda i el presentador Miki Núñez; i el 2023 ‘T’estimo igual’, de la guanyadora Jim i el membre del jurat Lildami. Enguany, però, el guanyador del concurs musical l’ha interpretat sol, sense cap altre artista.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: