Logotip de Adolescents.cat

Sexe a l’aigua: els principals riscos que has de tenir en compte

per Redacció, el 4 de juliol de 2024 a les 21:30

El sexe a l'aigua sovint s'associa amb imatges de romanticisme i passió que semblen sortides d'una pel·lícula. No obstant això, aquest tipus de pràctica sexual comporta una sèrie de riscos que és important conèixer per garantir la seguretat i la salut de les persones implicades.

  1. Lubricació


Contràriament al que es podria pensar, l'aigua no ajuda en la lubricació natural. De fet, pot eliminar els lubricants naturals del cos, fent que el sexe a l'aigua pugui ser incòmode o fins i tot dolorós. Això pot augmentar el risc de lesions o irritacions a les zones genitals.

  1. Trencament del preservatiu


Utilitzar preservatius a l'aigua pot ser problemàtic. El lubricant natural del cos es dissipa més ràpidament a l'aigua, i això pot provocar una major fricció que pot danyar o trencar el preservatiu. A més, l'aigua no és un bon medi per a l'ús de preservatius, ja que pot fer que aquests es moguin o es desplacin, reduint-ne l'eficàcia.

  1. Infeccions

A les piscines i jacuzzis, els productes químics utilitzats per mantenir l'aigua neta, com el clor, poden ser irritants per a la pell i les membranes mucoses. Això pot provocar irritacions cutànies o reaccions al·lèrgiques, especialment a les zones genitals, que són més sensibles.

  1. Risc de lesions

La manca de lubricació combinada amb superfícies dures o inestables pot augmentar el risc de lesions. El sexe en espais com piscines, jacuzzis o sobre superfícies rocoses pot resultar en contusions, talls o altres ferides.

  1. Multes

Tenir relacions sexuals en llocs públics pot ser un delicte i comporta multes.

El sexe a l'aigua pot semblar una experiència excitant i diferent, però comporta una sèrie de riscos que no es poden ignorar. Per reduir aquests riscos, és important tenir en compte mesures de precaució, com utilitzar lubricants a base de silicona, que són més resistents a l'aigua, i ser conscient dels possibles perills. Si es decideix practicar sexe a l'aigua, fer-ho de manera informada i segura és essencial per gaudir de l'experiència sense comprometre la salut.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: