Logotip de Adolescents.cat

Així t’alerta ChatGPT de les 'red flags' a les converses de WhatsApp

per Redacció, el 3 de juliol de 2024 a les 16:00

No veus les red flags de la persona que t’agrada? Segurament en alguna ocasió has parlat amb un amic o amiga que t’ha alertat d’una clara red flag quan li has ensenyat la conversa amb el teu crush. Potser tu no te n'adones, però ara també et pot alertar la tecnologia.

Gràcies als avenços de la intel·ligència artificial, ChatGPT és ara qui et pot ensenyar aquella red flag que a tu se t’ha escapat. Així ho ha descobert una usuària de TikTok, Alba Jiménez (@albajimfe). La creadora de contingut li demana a ChatGPT que analitzi les red flags d’una conversa de WhatsApp amb el seu exnòvio.


“Et dona una descripció total i absolutament detallada de quines són les red flags d’aquella conversa”, assegura en el vídeo. 

Com funciona?

Tal com explica la tiktoker, el primer pas és exportar el xat de WhatsApp que hagis escollit i pujar-ho a ChatGPT. Un cop fet això, cal indicar a la IA que analitzi les red flags del diàleg amb aquella persona.


En el vídeo es pot veure com de seguida l’eina comença a reconèixer aquestes red flags i n’extreu algunes conclusions. “Possible manipulació emocional” o “això pot ser una manera d’invalidar les teves emocions i preocupacions”, són algunes de les reflexions que fa el xat.

A més, ha explicat que també se li pot demanar a ChatGPT que et digui si les persones de la conversa tenen alguna mena de compatibilitat i, ensenya, com en el seu cas, l’eina informàtica li respon: “La compatibilitat entre ells és baixa”.

El vídeo s’ha fet viral i ha arribat a tenir més de 160.000 m’agrada i 35.000 guardats en només uns dies. De fet, altres usuaris de TikTok asseguren que també ho han fet servir i s’han sorprès amb els resultats. “Jo tinc teràpia un cop a la setmana amb GPT”, “jo ho vaig fer i la de les red flags era jo!” i “jo ho vaig fer i em va recomanar tenir una xerrada amb la meva parella”, fan broma alguns usuaris.

 
@albajimfe Os voy a poner en contexto porque no tiene desperdicio, tengo una acción con una marca que va sobre la IA asi que investigando sobre usos “no tan conocidos” descubrí esta joya 😂😂😂 ➡️ TEMA DESCARGAR CONVER DE WPP: te metes en la conver con la persona en cuestión y le das a exportar chat. ➡️ TEMA RED FLAGS: puedes filtrar para que te diga las del chat en si, las tuyas o las suyas. En mi caso, para ver cuanto de real y efectivo era el tema, pillé una conver antigua con el chaval que mas red flags he conocido y ya os digo que acertó bastante el tiro 😂 #redflags #planestiktok #aprendeentiktok #chatgpt #relacionestoxicas ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: