Logotip de Adolescents.cat

Aitana i Yatra de visita a Mallorca amb Rafa Nadal: passeig amb vaixell i partit de pàdel

per Redacció, el 3 de juliol de 2024 a les 11:00

Aitana Ocaña ja ho va deixar clar en el festival del Mallorca Live Festival: “Em sento molt connectada amb les Balears”. Dit i fet, la cantant ha passat ja uns dies de relax a les diferents illes. Aquest darrer cop ho ha fet acompanyada del cantant Sebastián Yatra i han visitat el tenista Rafa Nadal.

Aquest dimarts el cantant colombià compartia a les xarxes socials un recull de fotografies de la seva última escapada a Mallorca. A la galeria de fotos podem veure algunes de les activitats que han fet. Sembla que han gaudit del sol i del mar en un vaixell. De fet, apareix un vídeo on ens ensenya com es llança al mar des del vaixell. A les fotos també apareix la cantant catalana Aitana, amb qui se’ls ha vist molt junts en les últimes setmanes, també gaudint de l’aniversari de la cantant.



A les fotos apareix el tenista Rafa Nadal. Cal recordar que Aitana i ell van estar junts en la Fundació que porta el nom de l’esportista a Mallorca. Allà van estar també amb la seva germana Maribel i, de fet, van jugar junts al tenis. Des d’aquell dia la cantant i el tenista han establert una amistat que els ha portat a gaudir d’aquestes vacances junts.

A més, sembla que la cantant li ha agafat el gust a l’esport i recentment se l’ha pogut veure jugant a pàdel. En un vídeo que s’ha fet viral a les xarxes socials, la cantant es deixava veure en companyia de Yatra a l’acadèmia de Rafa Nadal jugant un partit de pàdel.

 

@_carlaagallardo Sígueme en instagram para más @_carlaagallardo #yatrayaitana #aitanax #rafanadalacademy #mallorca #padel ♬ sonido original - Carla Gallardo 💌
 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: