Logotip de Adolescents.cat

Qui és l'estrella de K-Pop amiga íntima de Rosalía i possible nova col·laboració?

per Redacció, el 2 de juliol de 2024 a les 17:00

Els fans de la Rosalía i del K-Pop estan expectants davant dels rumors que han anat creixent els darrers dies. I és que les xarxes s’han omplert de comentaris sobre la possible nova col·laboració entre Rosalía i Lisa, membre del grup de K-Pop BLACKPINK

Les dues estrelles de la música han estat juntes sovint i han mostrat també la seva amistat a través de les xarxes socials. Els rumors sobre aquesta col·laboració van agafar força quan van compartir fotografies passant una estona juntes per Los Angeles o per les diverses interaccions que tenen totes dues, donant-se like o comentant-se les publicacions.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt)

Qui és Lisa Monoban?

Lisa, nascuda com Lalisa Manoban a Tailàndia, s'ha convertit en una icona global gràcies a la seva participació en BLACKPINK, un dels grups més exitosos de la indústria del K-Pop. Amb la seva habilitat per al ball, el rap i una presència escènica incomparable, Lisa ha captivat milions de fans arreu del món. 


És l'estrella de K-Pop més seguida del seu país natal i de Corea del Sud, país on es va traslladar i on va triomfar per primera vegada amb BLACKPINK. El seu salt a la fama mundial l'ha portat a ser avui dia ambaixadora de diverses marques i, també, a ser convidada en les desfilades de les capitals de la moda.
La seva amistat ha despertat rumors i expectatives entre els fans de totes dues artistes. De fet, en una entrevista amb Sptoify la cantant de K-Pop explicava que la seva artista preferida per fer una col·laboració era la cantant catalana: “Tinc al meu cap una persona amb qui m’agradaria treballar: és Rosalía perquè m’encanta la seva música”, deia.

Si aquesta col·laboració es materialitza, podria marcar un moment clau en la indústria musical, reunint dues cultures musicals en una sola cançó. Els fans de BLACKPINK i Rosalía estan a l'expectativa de més notícies i, sens dubte, esperen amb candeletes el que podria ser un dels llançaments més emocionants de l'any. Fins aleshores, només queda esperar i veure què tenen preparat aquestes dues estrelles de la música.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: