Logotip de Adolescents.cat

Greta Fernández sorprèn amb l’actor de ‘La Societat de la neu’: fotos junts a Eivissa

per Redacció, el 2 de juliol de 2024 a les 16:00

Com de costum, les illes més visitades pels famosos a l’estiu són les Balears. Les celebrities han trobat en Eivissa el seu refugi per desconnectar, descansar i gaudir de temps amb parelles i amics. 


Els darrers dies l’illa ha estat especialment transitada de famosos per l’esdeveniment de la marca Loewe i molts d’ells han decidit quedar-se uns dies més. Úrsula Corberó, Chino Darín, Arón Piper, Greta Fernández i Enzo Vogrincic, són alguns dels famosos que s’han quedat uns dies més gaudint de les vacances.

El que ha sorprès especialment és la relació entre l’actriu catalana Greta Fernàndez i el famós actor protagonista de ‘La Sociedad de la Nieve’, Enzo Vogrincic. Des del programa de Catalunya Ràdio, ‘Que no surti d’aquí’, ensenyen algunes de fotografies que s’han pogut veure dels dos actors junts. En elles se’ls veu somrient, junts i molt còmplices. De fet, no és el primer cop que se’ls relaciona després que tots dos presentessin junts un premi.

Tot i això, en el seu moment l’actriu catalana va deixar clar que no tenia cap relació sentimental amb Enzo Vogrincic i parlava així d’ell: “Una persona súper simpàtica, superagradable i que ens hem entès molt a nivell d’interpretació, sento que actuem o veiem la professió de la mateixa manera, això ha estat bonic. Hem tingut ‘feeling’”, deia la catalana.

Sigui com sigui, fa temps que es relaciona a tots dos amb altres persones. En el cas de l’actriu Greta Fernández, se l’ha relacionada molts cops amb l’actor Miguel Bernardeau, mentre que es va rumorejar que l’Enzo havia tingut un rotllo amb la cantant catalana, Aitana Ocaña.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: