Logotip de Adolescents.cat

Vols fer plans aquest estiu amb els amics i amigues? Idees per estalviar

per Redacció, el 2 de juliol de 2024 a les 12:00

L’estiu ja és aquí i és hora de desconnectar de les classes, relaxar-se i passar-ho bé. Però, què pots fer quan el pressupost és limitat? Aquí tens algunes idees xules per a gaudir d'un estiu ple d'activitats sense haver de buidar la cartera.

Activitats a l'aire lliure

Explorar la natura i gaudir del bon temps és sempre una bona opció:


  1. Excursions i rutes de senderisme: Aprofita per descobrir nous camins, muntanyes i boscos propers. És una manera genial de mantenir-te en forma i gaudir de paisatges increïbles.

  2. Platja i piscines: Passar un dia a la platja o a la piscina és una de les millors maneres de refrescar-se. Porta el teu menjar i begudes per estalviar diners.


  3. Jocs i esports al parc: Organitza partits de futbol, bàsquet o voleibol amb els teus amics. És gratuït i molt divertit.

Activitats culturals i educatives

Per què no aprofitar l’estiu per aprendre coses noves?

  1. Museus i exposicions: Molts museus ofereixen entrades gratuïtes o amb descomptes per a joves. Investiga quan són els dies amb entrada lliure i aprofita.

  2. Tallers i cursos: Moltes biblioteques i centres culturals organitzen tallers gratuïts o molt econòmics. Pots aprendre des de pintura fins a robòtica.

  3. Clubs de lectura: Si t'agrada llegir, uneix-te a un club de lectura. És una bona manera de descobrir nous llibres i fer amics amb els mateixos interessos.

Plans a casa

Quedar-se a casa també pot ser molt divertit:

  1. Maratons de cinema o sèries: Organitza maratons de les teves pel·lícules o sèries favorites amb els teus amics. Prepara crispetes casolanes i gaudeix.

  2. Projectes de bricolatge: Fes manualitats o projectes de bricolatge. Pots decorar la teva habitació o construir coses útils. Les idees són infinites!

  3. Cuinar junts: Prova noves receptes o fes competicions de cuina amb els teus amics. És divertit i pots menjar coses delicioses fetes per tu mateix.

Consells per estalviar

Aquí tens uns quants trucs per no gastar més del compte:

  1. Planifica: Fes una llista d'activitats i controla el que gastes cada setmana.

  2. Descomptes i ofertes: Busca ofertes especials per a joves en activitats i llocs d’interès.

  3. Transport: Si el que vols és fer una escapada pots aprofitar els descomptes que hi ha aquest estiu amb el transport públic. Hi ha descomptes de fins al 90% en bitllets per a busos, trens i Interraïl.

Amb una mica d'imaginació i organització, pots gaudir d'un estiu increïble sense gastar molts diners.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: