Logotip de Adolescents.cat

Nova relació entre dues concursants d’OT 2023? El petó en directe que ho confirma

per Redacció, el 1 de juliol de 2024 a les 16:00

Des que va acabar el concurs d’Operación Triunfo, s’ha relacionat en moltes ocasions a les cantants Chiara i Violeta. Cap de les dues no ho ha confirmat oficialment, però els rumors van creixent i el moment viscut aquest cap de setmana durant la gira d’Operación Triunfo ha revifat els comentaris al respecte.

Els concursants d’aquesta edició van actuar al Wizink Center de Madrid el 28 de juny, el Dia Internacional de l’Orgull. Els cantants, doncs, van aprofitar aquest dia per anar més enllà i celebrar la diversitat lliure en l’amor. Va haver-hi molts moments importants durant el concert, però sobretot van destacar els petons.


Les cantants Chiara i Violeta van fer-se un petó quan interpretaven la cançó ‘I kissed a girl’, un moment que ha estat força comentat a les xarxes socials, ja que els fans d’OT asseguren que no només hi ha un petó entre amigues. Més complicitat, somriures, mirades i gestos més còmplices, així defineixen el moment reivindicatiu de les cantants a les xarxes socials.

Sigui com sigui, els rumors estan servits i el petó ha revifat les especulacions sobre si tenen alguna relació més enllà de l’amistat. Tot i que no hi ha res confirmat, i sabent que existeixen els rumors, les dues cantants van voler llançar un missatge: “Per l’Orgull!”, van dir les dues. “Avui és el dia de l’Orgull, però el més important és reivindicar i lluitar tots els dies sense importar el dia i el mes”, va dir Violeta. Chiara, per la seva part, afegeix: “Estem molt orgulloses d’haver contribuït a normalitzar el que és natural”.


Un dels altres petons de la nit va ser el Martin i Juanjo, qui ja van començar una relació sentimental dins del concurs.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: