Logotip de Adolescents.cat

El sorprenent canvi físic de Quevedo: reaccions i polèmica amb la pressió estètica

per Redacció, el 1 de juliol de 2024 a les 12:00

Després de sis mesos sense trepitjar un escenari, el cantant Quevedo ha aparegut aquest cap de setmana en el festival Bigsound de València. El seu retorn no ha passat desapercebut i ha deixat tothom molt sorprès per la seva nova imatge.

L’expectació per sentir el cantant era màxima, però les xarxes socials s’han omplert de comentaris pel seu gran canvi físic. “El canvi físic de Quevedo és una bogeria”, “Quevedo ha desaparegut per tornar amb el canvi físic de la història”, són alguns dels comentaris que han omplert les xarxes després del seu concert a València.


La polèmica, però, no ha tardat a arribar i ha posat de manifest una qüestió molt comentada entre els artistes: la pressió estètica. Molts usuaris parlen del “glow up” de l’artista i alguns dels comentaris són de “felicitació” cap al cantant: “enamorada”, “que passi els trucs” o “Quevedo, ara sí que em tornaré fan de les teves cançons”. Tot i que molts han fet aquests comentaris sense males intencions, altres han alertat de la importància de només centrar el valor en el seu físic i cosificar el cantant: “El gran canvi físic de Quevedo és avui notícia. Tant de bo ningú cregui que el seu talent incrementarà pel fet d’anar al gimnàs o lluir un cos normatiu”, deia un usuari. “Doncs jo només espero que sigui un canvi esperat i no per la pressió”, deia una altra usuària de TikTok.

Sigui com sigui, el canvi físic de Quevedo torna a posar en el punt de mira la pressió estètica. Els experts alerten que aquesta afecta a tothom, però que perjudica encara més  les persones que viuen sota el focus mediàtic.
Recentment, la cantant Lola Índigo aixecava la veu per parlar precisament d’aquest aspecte. La cantant reaccionava a una fotografia seva quan era concursant d’Operación Triunfo i assegurava que no es reconeixia en aquella època i que aquell no era el seu cos “normal”. “M’agradaria dir que aquest NO era el meu estat físic normal, que no estava bé ni físicament ni mentalment”, deia la cantant. “Estic agraïda d’haver-me curat i de no voler complir cap cànon de bellesa, només el que ja tinc per naturalesa, estar sana i feliç”, explicava.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: