Logotip de Adolescents.cat

Quan surt la primera assignació a la universitat 2024?

per Redacció, el 28 de juny de 2024 a les 17:00

Els estudiants que s’han examinat de les proves d’accés a la universitat ja coneixen les notes finals, des del 19 de juny. Tot i això, no serà fins d'aquí a uns dies quan sàpiguen si han entrat o no al grau i a la universitat escollits durant la preinscripció universitària.

El 10 de juliol de 2024 es publicarà la primera assignació de places universitàries, és a dir els i les estudiants sabran si han entrat o no al grau que han posat en les primeres posicions de preferències.


Per consultar-ho només cal anar al portal d’accés d’Universitats i introduir-hi el DNI i la contrasenya. És habitual que poques hores o dies després es comparteixi també el document amb les notes de tall de cada grau universitari, és a dir, la qualificació mínima que els estudiants hauran hagut de superar per entrar en els estudis escollits.
I què passa després? Doncs un cop se sàpiga a quin grau i universitat poden accedir, els alumnes ja poden fer la matrícula universitària. Recorda que si un estudiant s’ha quedat molt a prop de la nota de tall i no ha pogut accedir a la carrera que vol, té una altra oportunitat amb la segona assignació i també les reassignacions posteriors.


D’altra banda, si has demanat una verificació o una nova correcció d’una o més matèries de la PAU, entraràs en el procés d’assignació de places amb la nota resultant del procés de verificació o nova correcció.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: