Logotip de Adolescents.cat

Què ha passat amb els actors de l’exitosa sèrie de Merlí?

per Redacció, el 28 de juny de 2024 a les 16:00

Fa unes setmanes la sèrie Merlí tornava a estar en el punt de mira, però aquest cop per una polèmica que girava entorn els seus protagonistes. L’actor Carlos Cuevas pronunciava unes paraules que van generar controvèrsia amb alguns dels seus excompanys de sèrie.

Una polèmica que ha deixat entreveure que la relació entre els actors de Merlí s’ha refredat i que cada un d'ells ha agafat camins diferents, és a dir, el grup ja no és el que era quan es grava la famosa sèries catalana. Amb tot, n'hi ha alguns que han continuat el seu camí com a actors i actrius o d’altres que s’han apartat totalment d’aquest món.


Carlos Cuevas

Després de la seva aparició a Merlí, el protagonista de la sèrie és un dels que més ho està petant com a actor. Posteriorment, i seguint amb la sèrie, Cuevas ha participat en l'spin-off de Merlí, ‘Sapere Aude’, a Movistar + i que va comptar amb dues temporades centrant-se en el seu personatge. Una sèrie que no va renovar per una tercera temporada perquè l’actor no volia segui amb la interpretació d’en Pol Rubio.


Cuevas no ha deixat d’actuar i el 2021 va estrenar la pel·lícula ‘Donde caben dos’, on interpreta un cambrer d’un local d’intercanvi de parelles. Aquell mateix any va actuar com a Giacomo a la sèrie italiana ‘Leonardo’, la primera aparició de l’actor en una sèrie anglesa.

Ja el 2022 va actuar en el paper principal de la sèrie ‘Smiley’, de Guillem Clua, juntament amb Miki Esparbé.

David Solans

L’actor David Solans va protagonitzar la sèrie de Playz, ‘El punto frío’, el 2018. Ja el 2019 va estrenar ‘Boca norte’, també per a la mateixa cadena i el 2020 va retornar a TV3, amb el seu paper de Ricard a la segona temporada de la sèrie ‘Les del hockey’. 

Després d’aquestes aparicions al món de la interpretació, entre d’altres, Solans s’ha apartat una mica d’aquest àmbit i està fent de productor de música d’artistes com Pol Batlle i Rita Payés.

Candela Antón de Vez

Podri dir que una de les actrius que més s’ha apartat del món del cinema i la interpretació és la Candela. Després de la seva aparició a Merlí, va aparèixer en alguns teatres en obres com ‘Papa’ o ‘Quien conoce a Anaïs Antón’.  

Tot i això, es podria dir que manté una bona relació amb l’actor David Solans i és que tots dos apareixen junts en el pòdcast de ‘Fundación Palarq’. També participa en altres pòdcasts i comparteix vídeos a les xarxes socials on parla de temes relacionats amb l’antropologia.

Albert Baró

L’actor Albert Baró també va tenir molta fama amb la seva aparició a la sèrie catalana de Merlí. Després d’aquesta, va estar un temps vivint a Madrid des d’on va participar a ‘Servir i proteger’, de TVE. El gener de 2019 es va moure fins a l’Argentina, on va actuar a la telenovel·la ‘Argentina, tierra de amor i venganza’, interpretant a Bruno, un català fugit de la Guerra Civil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Xmag España (@xmagoficial)

Elisabet Casanovas

La catalana és coneguda amb la sèrie Merlí, però ha anat no s’ha aturat en el món de la interpretació. Ha treballat, sobretot, en obres de teatre, com ara ‘La Tendresa i La senyora Florentina i el seu amor Homer’. El 2018 va representar Virginia Otis a l’obra ‘El fantasma de Canterville’ i aquell mateix any va recitar el monòleg ‘Kassandra’.

L’any 2020 va protagonitzar la comèdia bilingüe ‘Drama’, una producció de Plaz i l’estiu del mateix any va acabar el rodatge de la pel·lícula ‘Chavalas’, ambientada a Cornellà de Llobregat i que tracta sobre l’amistat.

Laia Manzanares

Va fer-se força coneguda després de la sèrie televisiva Merlí. També ha participat en sèries com ‘Cites’, ‘Matar al padre’ i ‘El dia de mañana’. Pel que fa al cinema, l’any 2016 va actuar a ‘Waste’, el 2017 a ‘Sol creixen’ (on va ser nominada als Premis Gaudí el 2018). També va participar en el repartiment de ‘Proyecto tiempo’ d’Isabel Coixet.

Es podria dir que, tant l’Elisabest Casanovas com la Laia Manzanares mantenen una molt bona relació. Se les ha vist juntes en moltes ocasions a través de les seves xarxes personals i fins i tot han escrit una cançó. De fet, fa poc van parlar de la relació que tenen tots els actors de Merlí, on explicaven que fa temps que tots junts no es veuen, però que mantenen un grup de WhatsApp, tot i que no té gaire èxit.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: