Logotip de Adolescents.cat

Aitana sorprèn celebrant l’aniversari amb Sebastián Yatra: fotos i declaració romàntica

per Redacció, el 28 de juny de 2024 a les 12:00

La cantant Aitana Ocaña ha celebrat els seus 25 anys rodejada de la seva família i amics. A més, a la festa de celebració no ha pogut faltar el cantant Sebastián Yatra. Amb motiu d’aquesta data tan especial, molts han volgut felicitar la catalana i entre elles hi ha la del cantant.

“Feliç aniversari a aquesta senyoreta que ja en té 25”, ha escrit Yatra en un missatge a les xarxes socials i en el qual ha afegit un cor rosa. El text acompanya una fotografia d’Aitana on surt tapant-se la cara d’emoció al costat de l’original quadre que li ha regalat el colombià. Un regal especial, ja que es tractaria d’un quadre que van visitar junts l’octubre del 2023 i on es veuen uns llavis que formen un cor.


A banda de les felicitacions que ha rebut a través de les xarxes, la cantant també ha volgut celebrar-ho amb els amics i familiars. La jove ha compartit la celebració amb una galeria de fotografies a Instagram. En una d’elles es pot veure la cantant molt feliç ballant abraçats amb el colombià. En una segona imatge, apareixen tots dos abraçats mentre el cantant li fa un petó a galta.

Aquestes imatges i el romàntic regal, podrien donar alguna pista de la relació de tots dos, de la qual s’està parlant recentment. I és que des de la seva ruptura, se’ls ha vist junts en diverses ocasions, però també se’ls ha relacionat amb altres persones. Hi ha qui parla d’una relació oberta, sobretot després de les paraules de Yatra en què deia que no podria mantenir una relació molt llarga sense ser infidel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by αitana (@aitanax)



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: